Asamble 2024

Yeni Döneme Hazırlanıyoruz.

29 Åžubat - 3 Mart tarihleri arasında Pamukkale'nin eÅŸsiz tabiatı ile iç içe geçecek enerji, dostluk, hizmet ve

ROTARY dolu

UR 2440. BÖLGE

2024-25 DÖNEMÄ° BAÅžKANLAR EĞİTÄ°M SEMÄ°NERÄ°

VE

BÖLGE ASAMBLESÄ°

SÄ°ZLERÄ° BEKLÄ°YOR...

BAÅžLIK.jpg

Denizli Pamukkale Rotary Kulübü

Pamukkale Rotary Kulübü,
eÄŸitimden saÄŸlığa, çevre korumadan gençlerin geliÅŸimine kadar geniÅŸ bir yelpazede faaliyet göstererek, hayatın her alanına dokunmayı hedefler. Her proje, bir tohum gibi yerel topluluÄŸun iyiliÄŸi ve geleceÄŸi için ekilir. Ekip ruhuyla çalışarak, çözüm odaklı projeler üreterek ve elbirliÄŸiyle olumlu deÄŸiÅŸiklikler yaratmayı amaçlar.

​

Pamukkale Rotary Kulübü üyeleri, gönüllülük ruhuyla, toplumun en temel ihtiyaçlarına odaklanır ve bu ihtiyaçları karşılamak için kendi beceri ve deneyimlerini seferber eder. Çalışmalarıyla sadece bugünü deÄŸil, geleceÄŸi de güzelleÅŸtirmeyi amaçlarlar. Kulüp, insan odaklı, yenilikçi ve etkili yaklaşımıyla herkesin hayatına olumlu bir etki bırakmayı görev edinir.

​

Biz Pamukkale Rotary Kulübü olarak, toplumun dönüÅŸümünde birlikte ilerlemeyi, yardımlaÅŸmayı ve geleceÄŸi hep birlikte inÅŸa etmeyi amaçlıyoruz. Her biri kendi alanında uzmanlaÅŸmış, kalbi iyilikle atan bireyler olarak, insanlığa dokunmak ve bir iz bırakmak için çaba gösteriyoruz.

Asamble Yetkilileri

Sponsorlarımız